Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbenou herečku Markétu Plánkovou diváci momentálně vídají na obrazovkách České televize v seriálu První republika, kde ztvárňuje manželku sedláckého synka Jaroslava Valenty Kláru, jež však miluje jeho bratra Vladimíra.

Markéta Plánková se však do diváckého povědomí dostala už před dlouhými deseti lety, když se objevila v seriálu Rodinná pouta. Tam se dala dohromady s ženatým hereckým kolegou Romanem Štolpou, s nímž má nemanželskou dceru Agátu. Jejich románek ale dlouho nevydržel.

Zatímco v První republice hraje Plánková kladnou postavu, v dalším seriálu Ordinace v růžové zahradě, který ji proslavil, si střihla roli vypočítavé doktorky Magdy Tárové.

Od té doby se sympatická herečka téměř vůbec nezměnila a pořád oslňuje svými mladistvými ženskými půvaby. Svůj podíl na tom jistě má i šťastné manželství s Danielem Častvajem, kterému herečka porodila dceru Julii. Dvojnásobné mamince to zkrátka sekne stejně jako v době, když ještě nepatřila do klubu třicátnic. Jak šel čas s Markétou Plánkovou, si připomeňte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám