Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je novou nadějí českého modelingu. Eva Klímková (16) zvítězila ve světovém finále soutěže Elite Model Look a díky tomuto obrovskému úspěchu, který předtím potkal třeba Češky Lindu Vojtovou a Denisu Dvořákovou, má před sebou opravdu slibnou kariéru.

Díky jejímu typu porcelánové panenky ji milují zejména v Japonsku. Její první pracovní cesta do zahraničí tedy vedla právě do Tokia.

V lednu odjela šestnáctiletá modelka do Asie se svou maminkou a následně se do japonské metropole vrátila v doprovodu sestry. „Sestra se tam toužila podívat. Sesterská láska zafungovala, musela jsem jí to splnit. Byla to pro mě psychická podpora, hodně jsem tam pracovala a ona mě podporovala a připravovala mi například jídlo," říká modelka.

Studentka floristiky nemá tento rok ještě zajištěný individuální studijní plán ve škole, a tak cestuje za prací jen na krátkou dobu. Jakmile se jí a její agentuře podaří zařídit vše potřebné, tak bude odjíždět do zahraničí mnohem častěji.

Reklama

Další články

Načítám