Hlavní obsah
Článek

Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, ale pro jednu sedmačtyřicetiletou Britku představuje i životní lásku. A stejně jako téměř každá žena i Amanda Rodgers si nepřála nic jiného, než si milovanou spřízněnou duši vzít. A tak s fenkou Shebou vstoupila do svazku manželského...

Slavnostního obřadu konaného v Chorvatsku se účastnilo neuvěřitelných 200 svatebčanů a Sheba měla na sobě jako správná nevěsta bílé svatební šaty. O celém netradičním ceremoniálu a svazku se psem přišla novomanželka popovídat do pořadu This Morning britské televizní stanice ITV.

Rodgers přiznala, že poklekla na kolena a svou čtyřletou fenku jack russella požádala o packu. Věří, že její mávání ocasem znamenalo ano.

„Byly jí dva týdny, ale okamžitě jsem se do ní zamilovala. Vím, že jsme si byly souzené,“ šokovala Amanda svými slovy moderátory a pokračovala: „Sheba je v mém životě několik let, rozesmává mě a utěšuje, když se cítím špatně. Nevím, co víc bych si měla přát od životního partnera.“

Podle britského deníku Metro byla Rodgers v minulosti vdaná za muže, ale svazek měl krátkého trvání. Časem si uvědomila, že vše, co hledala, našla ve své fence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám