Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Polívková (45), která vyhrála taneční show StarDance, kde se navíc zamilovala do svého tanečního partnera Michala Kurtiše, s nímž už několik měsíců žije, si na nedostatek pracovních příležitostí nemůže stěžovat.

Momentálně pilně trénuje na premiéru nové muzikálové komedie Haliny Pawlowské, Bohuše Matuše a Zdeňka Zelenky Adam a Eva, kterou v dubnu uvede Divadlo Broadway a Polívková si zahraje hlavní postavu Evy.

Partnerem Polívkové bude coby Adam herec Martin Písařík, s nímž se Anička od ráda do večera potkává na zkouškách a několikrát dokonce skončí v jeho náruči.

A vzhledem k tomu, že se sympatická herečka umí zakoukat do svého kolegy, měl by si tanečník Michal Kurtiš dávat velký pozor, aby mezi ní a Písaříkem nepřeskočila jiskra. Zatím se ale zdá, že zkoušky probíhají ve vší počestnosti, ač se při pohledu na zarostlou hruď Písaříka musí zapalovat lýtka nejedné dámě.

V muzikálu si přijdou na své i příznivci rockera Pepy Vojtka, který na muzikálových prknech netradičně ztvární nejprve řadového anděla, aby se později vypracoval na samotného Lucifera. V dalších rolích diváci uvidí Ladislava Freje, Míšu Dolinovou či dceru Stanislava Grosse Natálii.

Reklama

Další články

Načítám