Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si ještě malého D.J. Connera, nejmladšího ze tří potomků těžkotonážních manželů Roseanne a Dana? Natáčet začal, když mu bylo sedm let a skončil poslední sérií jako šestnáctiletý. Dnes je Michaelu Fishmanovi, pro nějž je dosud role v seriálu Roseanne v životě tou nejvýraznější, dvaatřicet a na jeho vlasech se objevují první šediví příbuzní.

Po devíti sezónách zmiňovaného sitcomu to pro Michaela nebylo vůbec snadné. „Konec té show pro mě bylo jedno z nejtěžších období života. Byl jsem zdrcený. Herci a štáb byli moje rodina. Navždy je všechny budu milovat. To oni ze mě udělali toho, kým jsem,“ nechal se před časem slyšet Fishman.

A jak se změnily ostatní ‚děti‘ rázné dvojice, která představila střední americkou třídu do té doby nevídaným způsobem?

Kudrnaté a věčně odmlouvačné Darlene, kterou ztvárnila Sara Gilbert, táhne na čtyřicet a herectví se poměrně aktivně věnuje dodnes. K této cestě ji inspirovala starší sestra Melissa Gilbert, a to především ve chvíli, kdy získala svou hvězdu na proslulém chodníku slávy v Hollywoodu. V poslední dekádě je možné ji vídat spíš v jednotlivých seriálových epizodách, ale představuje i zásadnější postavy jako Mitchee v sitcomu Dvojčata či Leslie v Teorii velkého třesku.

Nejstarší dcerou rodiny Connerových pak byla Becky (Alicia Linda Goranson) pro kterou byla rovněž tato seriálová role nejvýznamnější v celé dosavadní kariéře. Po skončení Roseanne v roce 1997 dostala už jen pár menších rolí ve filmech včetně dramatu Kluci nepláčou, za který Hilary Swank získala Oscara. Naposledy jste si jí mohli všimnout v komedii Poslední gigolo s Katie Holmes z roku 2010.

Reklama

Další články

Načítám