Hlavní obsah
Článek

Jen krátce poté, co vyšlo najevo, že Aleš Brichta (64)nechodí se svou o mnoho let mladší přítelkyní (ona tvrdí, že jí byl nevěrný, on zase, že byla narušená a enormně žárlivá), se tenhle jednooký zpěvák tulil k další mladici! Hlavně v zahraničí úspěšná a velmi slušně obdařená modelka Claire Muzik by k tomuto divočákovi pasovala. Nebo ne? Mrkněte na jejich společné fotky!

K setkání nesourodé dvojičky došlo na nedávno konané výstavě Motocykl, kde měla coby v zahraničí hodně vyhledávaná hvězda Claire autogramiádu a focení se silnou motorkou.

A zpěvák za ní dorazil i se svou novou kapelou Aleš Brichta Project. „Vypadal strašně nervózně. Ale jestli to bylo kvůli tomu, že mu byla nablízku taková kráska, nebo proto, že mu vadily ty davy lidí okolo, to nikdo netuší,“ řekl nám účastník výstavy s úsměvem.

Fakt je ten, že Aleš se podle svých vlastních slov do žádného dalšího vztahu nežene. A u Claire Muzik by možná ani nepochodil. Krasotinka má totiž za oceánem, kde většinu roku žije, vážnou známost…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám