Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro je, co se cestování týče, velmi populární období. Češi se ale neumí odvázat. Autobusové zájezdy po evropských městech, termály a blízká moře. Není to nuda? Máme pro vás tipy na zájezdy, které jsou o několik tříd výš. Vyměňte tedy autobusovou poznávačku Evropy za poznání velkoměst v USA, Londýn za Los Angeles. A nebo pláže na jihu Evropy za písek v Karibiku. V březnu navíc za skvělé ceny!

Vyměňte Evropu za Státy a prožijte jaro na západě Spojených států!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisko… láká vás poznat všechny ikony západní části Spojených států? Pak se na jaře vydejte na některý z poznávacích zájezdů. Čeká vás deset dnů „našlapaných“ atraktivním programem, zázemí kvalitních hotelů, kde budete po cestě nocovat, i průvodce, který se postará o vše důležité. Na vás už je jen užívání si atmosféry a focení! Nabídka zájezdů je na jaře opravdu široká a jejich ceny díky speciálním slevám opravdu příznivé! Přesvědčte se!

Čína je třetí nejnavštěvovanější země světa. Poznejte ji i vy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Láká vás daleký východ, neznámá kultura a památky, které berou dech? Vydejte se na jaře do Číny! Obliba této země roste a stejně tak i množství zájezdů, které se sem pořádají. Pryč jsou navíc ty doby, kdy cestě předcházelo dlouhé obíhání úřadů. Vízum a vše potřebné vám vyřídí cestovní kancelář, expresně se dá řešit i do 24 hodin! A pak už stačí jen nastoupit do letadla a užít si – procházku po Velké čínské zdi, Zakázané město, Terakotovou armádu a další desítky fascinujících míst.

Navštivte nejmodernější město planety! Vydejte se do Japonska!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Japonsko není úplně tradiční destinací, ale rozhodně je fascinující. Už jen samotné Tokio, ultračisté město, ve kterém jezdí hromadná doprava s přesností na vteřiny a které je považováno za jednu z nejmodernějších metropolí světa. Nebo posvátná hora Fudži s děsivým Lesem sebevrahů na úpatí. Ročně do Japonska vyrazí zhruba pět tisíc českých turistů, a pokud chcete být mezi nimi, teď je ideální čas. Začíná tu totiž hlavní sezona a ceny zájezdů o pár tisíc padají.

Není moře jako moře. Karibik je k mání i pod dvacet tisíc korun!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zatímco sezona poznávacích zájezdů na jaře startuje, u exotických pobytových dovolených pomalu končí. A i díky tomu můžete do Karibiku odletět za cenu, která bere dech! Co byste řekli na Dominikánskou republiku, zemi, která má prý nejkrásnější pláže planety? Letovisko Punta Cana nabízí luxus i bohatý noční život, Juan Dolio je klidnější a přeje romantikům. Je na vás, které z nich vyberete, jisté ale je, že si za skvělou cenu užijete skvělou dovolenou s kompletním zázemím!

Vyberte si zájezd podle svého gusta. V nabídce jich jsou desítky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Eurovíkend v Moskvě nebo New Yorku, zájezd do Vietnamu, Jižní Afriky, ale i do Austrálie… každému podle jeho gusta. Vyrazit na poznávací zájezd s cestovní kanceláří se vyplatí. Vše je zařízené a vy si opravdu užíváte. Před cestou neřešíte letenky, hotel ani stravování, na místě se o vás postará průvodce, odpadá jazyková bariéra i tápaní na neznámých místech. Nechce se vám na cestu dlouho čekat? Podívejte se na přehled poznávacích zájezdů, které jsou v plánu v blízké době!

Další články

Načítám