Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O britském fotbalistovi Waynu Rooneym (25) se poslední dobou psalo nejvíce kvůli transplantaci vlasů, kterou podstoupil kvůli svým ustupujícím koutům. Svým novým zjevem byl tak nadšený, že své fanoušky na Twitteru obšťastnil hned několika fotografiemi s novými nastřelenými vlasy. V těchto dnech si však Rooney užívá dovolenou s rodinou a přáteli na Barbadosu, kde si hodlal na chvíli odpočinout od pobíhajícího osmnáctiměsíčního synka Kaie. Tak jej spolu s manželkou Coleen zahrabali do písku tak, že mu koukala jen hlava. Oba tak měli chvilku klid.

Kolem malého Kaie se pak sešla celá pobavená partička Rooneyho přátel, přičemž jeho manželka si své zahrabané dítě zvěčnila na fotografii, kterou jistě zařadí do rodinného dovolenkového alba. Hráč Manchesteru United a anglické reprezentace sledoval počínání své ženy a po celou dobu nesundal kšiltovku z hlavy. Zřejmě proto, aby si chránil před sluncem své čerstvě transplantované vlasy.

Coleen Rooney v poslední době čelila spekulacím médií, že je těhotná. To sama popřela a na Twitter napsala, že není žádná vyžle, jelikož má na to až moc ráda dobré jídlo a pití.

Reklama

Další články

Načítám