Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O manželské krizi zpěváka Daniela Landy (55) a jeho ženy Mirjam si už nějaký ten pátek cvrlikají i vrabci na střeše. Ona sama se ale všem spekulacím snaží vyhýbat a raději vyrazila na hory, kde se na lyžích tiskla k sympatickému mladíkovi.

Nejednalo se však o utajovaného milence, jak se může zdát, ale o překvápko od kamarádky - o lyžařského instruktora. Mirjam Landa sice původně lyžovat vůbec nechtěla, protože na svahu dlouho nestála, ale kamarádka ji ve Špindlu na ocet nenechala.

„Kámoška byla chytřejší. Asi mě za ta léta zná. Přijely jsme sem a už na mě čekal instruktor: „To abys po těch letech překonala svůj strach!“ To mi na chvíli ztuhl úsměv na tváři. Ale ono vám to nedá, nádherné slunce, krásné sjezdovky, málo lidí, žádné fronty. Začalo mi bušit srdce a šla jsem si půjčit lyže,“ líčila nadšeně Mirjam, která má momentálně těsně před premiérou muzikálu Rent.

„Anglicky slovo rent znamená nájem. A právě o zaplacení nájmu hodně jde. Skupina mladých lidí se snaží prosadit se na tomhle světě, ale život v New Yorku je krutý. Společně sní, pomáhají si, milujou se, žárlí na sebe, opravdu ze života. Rent dostal mnoho ocenění v Americe a ve světě a hrál se na Broadwayi osm let,“ charakterizovala muzikál Mirjam, jež se o svém manželovi odmítala bavit.

„Stále se opakuju, že o soukromí nebudu mluvit, protože by to asi málokdo pochopil. Teď jsem tady ve Špindlu, a co bude, bude,“ uzavřela rezolutně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám