Hlavní obsah
Článek

Eva Feuereislová se musí po VyVolených pořádně ohánět, aby neupadla v zapomnění. Nové silikonové vnady tak vyvenčila v odvážném outfitu ještě předtím, než do Česka dorazilo teplé počasí.

Slávychtivá účastnice VyVolených se už nemůže dočkat, až s vylepšeným dekoltem vyrazí na pláž a před zrcadlem už nejspíš trénuje na letní sezónu. O několik čísel větší vnady jsou totiž její velkou předností, díky níž konečně vede plnohodnotný život.

Jako zkušená modelka Eva kašle na počasí a je schopná zapózovat při jakékoliv venkovní teplotě a prakticky v čemkoliv. Šokovaní kolemjdoucí ji tak mohli na ulici potkat jen v erotickém prádélku, přestože tento outfit v zimním období působil, jako kdyby Eva měla naspěch od milence, k němuž se předčasně vrátila manželka z lázní.

„Byla mi trochu zima a lidi na ulici mě okukovali. Naštěstí jsem ale z vily zvyklá se předvádět,“ tvrdí Eva, která sice pořizovala fotky pro kadeřnictví, jehož je tváří, ale jejímu účesu zvědaví diváci nevěnovali zdaleka tolik pozornosti jako nepřehlédnutelným silikonovým vnadám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám