Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když v Praze vystavovali trofej pro mistry světa ve fotbale, tak se na tuto pětatřicet centimetrů velkou sošku z ryzího zlata v hodnotě dvaceti miliónů dolarů přišly podívat nejen fotbalové hvězdy, ale také partnerky profesionálních sportovců. Inna Puhajková (38) a Diana Kobzanová (42) tedy nedostaly od svých partnerů zákaz zúčastnit se této akce, přestože jsou oba hokejisti, a nikoli fotbalisti.

Inna, která chodí s Jiřím Tlustým, se ráda kochá pohledem na známé sportovní trofeje. „Měla jsem možnost na vlastní oči vidět Stanley Cup, Davis Cup i pohár pro hokejové mistry světa. Přece jsem si nemohla nechat ujít příležitost vidět i tuto fotbalovou trofej,“ říká pohledná sporťačka.

Stejně tak i Dianě Kobzanové její přítel Michael Frolík posvětil příležitost vyfotit se s pohárem FIFA. „On mi tak trošku závidí, protože on má fotbal rád. Kdyby měl příležitost vidět tu trofej, tak by sám rád šel. Teď může jen vzteky praskat kloubky,“ směje se Diana.

Modelka se nechala slyšet, že na rozdíl od fotbalové fanynky Hanky Mašlíkové (41) zelený sport nemá příliš v lásce. Když tedy navštíví svého přítele v Kanadě, tak ho nechává fotbal sledovat v televizi, ale sama se věnuje jiným činnostem, například vaření. „A taky spíme. První tři dny jsem jak spící chodící panna, teda panna už asi ne, ale spící a chodící ano. Vzhledem k tomu, že v Kanadě je hodně velká zima, tak většinu času trávíme doma. Tam se nic jiného moc dělat nedá,“ culí se kráska.

Reklama

Další články

Načítám