Hlavní obsah
Článek

Je to až k nevíře, ale zatímco zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) s věkem zraje jako víno, její kolegyně Bára Basiková (61) naopak přibývající léta rozhodně nezapře.

Není mezi nimi téměř žádný věkový rozdíl, ovšem na galavečeru dobročinné nadace Yvetty Blanarovičové La Sophia, který byl spojen s charitativní dražbou, to působilo opačným dojmem.

Na akci zazpívala i Basiková, jež je zároveň ambasadorkou projektu v oblasti hudby. A když si zpěvačka stoupla vedle Blanarovičové, jen málokdo by hádal, že je jen o rok starší než ona!

Basikové to sice velmi slušelo, což u ní v poslední době na společenských akcích nebývalo zvykem, ale i tak ve srovnání se svou kolegyní, jež zářila v sexy šatech s obrovským výstřihem, prohrála na celé čáře a leckdo by jí tipoval o deset let více.

Tentokrát aspoň Basiková schovala svou unavenou tvář za nánosy líčidel. Na charitativní akci nechyběly ani další celebrity. Mohli jste zde potkat Michala Davida (63), Andreu Verešovou (43) či Ivanu Christovou (53), jež všechny překvapila tím, jak moc přibrala.

Reklama

Další články

Načítám