Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiatřicetiletá modelka a herečka Joanna Krupa narozená ve Varšavě, která se dokázala prosadit za velkou louží, a to přímo ve hvězdném Miami, má neméně půvabnou mladší sestru Martu. Ta je rovněž modelkou, ale Joanniny slávy zatím nedosáhla.

Ačkoli spolu už párkrát fotily, a to dokonce i v plavkách či v prádle pro pánský časopis, a tu a tam se společně objeví na nějaké společenské akci, jde spíš o výjimečné situace. Tou zřejmě byla i pondělní L.A. Live Event Deck konaná jako součást právě probíhajícího Style Fashion Weeku 2014 v Los Angeles.

Zatímco Joanna byla součástí pořadu Poland’s Next Top Model, reality show The Real Housewives of Miami či taneční soutěže Dancing with the Stars a podařilo se jí vdát se za movitého a fešného podnikatele a majitele řady nočních klubů Romaina Zaga, sedmadvacetiletá Marta zatím takové štěstí nemá. Na zajímavou nabídku do televize či modelingový kontrakt dosud čeká. Navíc se jí stále nedaří vymanit ze škatulky ‚sestra Joanny Krupy.‘

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám