Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lékárnice, misska a modelka v jednom Jana Doleželová (42) si založila vlastní harém. Poté, co se rozešla s miliardářem Karlem Janečkem, když zjistila, že holduje mnohoženství, oplatila mu stejnou mincí. Tedy alespoň částečně.

Na akci kosmetické značky, kterou Jana moderovala, se na ni vrhlo hned několik přítomných mužů včetně technika a číšníka. Ten jak smyslů zbavený dokonce upustil podnos s nápoji.

Muži se k Janě stahovali ze všech směrů, aby ji nakonec obklopili na pohovce, do které se sesunula, když už neměla kam ustupovat. Zdálo se, že jí však pozornost hned několika mužů najednou vůbec nevadí. Dokonce si nechala líbat nohy a hladit se ve vlasech. Výsledná scéna připomínala výjev z romantického filmu. Jeden z lačných nápadníků překvapenou Janu dokonce požádal o ruku, když před ní poklekl s napřaženou rukou s prstýnkem.

Modelka ho sice odmítla, zato pořádně provokovala, protože se oblékla do outfitu, pod nímž jí prosvítala podprsenka. Na harém Jany Doleželové se podívejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám