Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partička koučů v Hlase je sice složena ze starých známých, kteří si k sobě mohou dovolit kdeco a bere se to s rezervou, i tak se ale vyplatí dřív myslet než mluvit, že Pepo Vojtku (58)?

K nehezké poznámce, kterou by si Marta Jandová (50) klidně mohla vzít osobně, došlo při natáčení Hlasu, kdy se Marta s Darou snažily nalákat talentovanou soutěžící do svého týmu. „Mně se líbí, že si na rock´n´roll nehraješ, jak to dělá spousta popových zpěvaček, které si myslí, že stačí, když si vezmou kožené kalhoty a udělají nějaké skřeky, a že to je jako rock´n´roll,“ chválila Marta.

V tom se k ní Pepa z vedlejšího křesla natočil a pronesl: „Marto, to mluvíš o sobě?“

Dara Rolins (51) zůstala v šoku, Martu poznámka taky dost zarazila, ale jelikož zná Vojtka dlouhá léta, vzala to s humorem - zvedla se a šla mu dát pár pohlavků. "Pepa jediné, co umí, je urážet svoje kolegyně," dodala směrem k rozpačité soutěžící. "To nebyla urážka, ale vtipná narážka," kontroval Vojtek.

Popichování je zde samozřejmě na místě, přece jen i kouči vytváří tuhle show, v některých případech ale platí mlčeti zlato víc než kdy jindy...

Reklama

Další články

Načítám