Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Chris Pine (33) se díky nové verzi Star Treku stal celosvětovou hvězdou a sláva mu nejspíš stoupla do hlavy. Jízda v opilosti mu ovšem neprošla.

Chris Pine v současné době pobývá na Novém Zélandu, kde finišuje natáčení jeho nejnovějšího filmu Z for Zacharaiah. Přestože Pine už všechny své záběry dotočil, pobyt v zahraničí si bude muset prodloužit. Během rutinní policejní kontroly následující po divokém večírku se štábem mu byl totiž naměřen alkohol v krvi, což mu značně zkomplikovalo situaci. Hollywoodský fešák se dostal do střetu s místními zákony a v pondělí si vyslechne verdikt soudu.

Na toto natáčení Chris Pine, který je znám jako kapitán James T. Kirk ze Star Treku, jen tak nezapomene. Snímek Z for Zacharaiah je pro něj spjat s problémy dlouho před premiérou, která je stanovena na příští rok. Ve sci-fi filmu o šestnáctileté dívce, která přežije jadernou válku, se Pine objeví po boku vycházející hvězdy a nového sexsymbolu Margot Robbie, která zazářila v životopisném dramatu Vlk z Wall Street.

Reklama

Další články

Načítám