Hlavní obsah
Článek

Akční veterán Arnold Schwarzenegger (66) svého nejmladšího potomka dlouho tajil, ale šestnáctiletý Joseph Baena podobu s hollywoodskou hvězdou nezapře.

Přestože Joseph nevyrůstal ve stejných podmínkách jako jeho sourozenci, při pohledu na jeho tělo je zřejmé, že genetika udělala své. Přiznané otcovství sice Schwarzeneggera stálo vztah s manželkou Mariou Shriver, která neunesla informace o tom, že Arnold svou mužnou náruč poskytl i mexické uklízečce, jejímž úkolem měla být pouze péče o domácnost.

Když Joseph zjistil, kdo je jeho otcem, začal na sobě makat, protože má skvělé předpoklady pro růst svalové hmoty. Schwarzeneggerův potomek se tak pustil na dráhu sportovce a během závodů v plavání ukázal v růžových plavkách tělo budoucího Terminátora. V obecenstvu mu fandila jeho máma Patricia Baena, která je na výsledek svého úletu velmi hrdá.

Arnold Schwarzenegger má s Mariou Shriver čtyřiadvacetiletou Katherine, dvaadvacetiletou Christinu, jednadvacetiletého Patricka a Christophera, který je pouze o týden starší než levoboček Joseph.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám