Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte ji vždy k dispozici, nic za ni nemusíte platit, ukáže vám cestu, i když se ztratíte, kdykoli vás založí, funguje v noci i brzo ráno a je na ni spoleh. Taková je ideální partnerka na všechny pařby a párty. Bohužel to ale není úplně živá bytost, ta by tohle všechno asi neuměla, ale banka, navíc celá jen online.

Známe nejlepší partnerku na párty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takový vztah se pak dá popsat slovy „chci, aby byla vždy po ruce a byl na ni spoleh, nechci ale na ni myslet a všechno za ni platit“. Přesně taková je online banka Zuno, dělaná na míru moderním, aktivním lidem, kteří nechtějí zbytečně vyhazovat peníze. Žádné poplatky a nejvýhodnější úrok. Tato mladá nízkorozpočtová banka má pro klienty kromě jiných služeb také nejvýhodnější půjčky. Zuno garantuje nejnižší nabídku na trhu pro úvěry ve výši 50 001 Kč až 500 000 Kč. Když zákazníci doloží, že někde dostali lepší úvěr, Zuno jim nabídne ještě výhodnější. Půjčka u Zuno je samozřejmě bez poplatků. K založení účtu nebo žádosti o půjčku je potřeba jen doklad totožnosti, telefonní číslo a email. A samozřejmě připojení k internetu, počítač, tablet nebo mobil. Zuno jako jediná čistě online banka umožňuje obsluhovat svůj účet kompletně přes internetové bankovnictví a k ruce vám je i šikovná mobilní aplikace.

„Živá“ navigace je frajeřina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít účet u online banky se hodí i při pátečních socializačních aktivitách. To když s přáteli dorazíte na vybrané místo a na dveřích baru najdete oblíbený nápis Platby pouze v hotovosti. V tu chvíli opět stačí vytáhnout z kapsy mobil a přes aplikaci vyhledat ten nejbližší bankomat. Blýsknout se před svým doprovodem můžete přepnutím na „živou“ navigaci, která vám na displeji mobilu zobrazí šipky až k vámi vybrané mašince. Navíc si vůbec nemusíte lámat hlavu s logem banky – s účtem Plus máte totiž výběry nad 1 000 Kč ze všech bankomatů zdarma, a to i v zahraničí.

Další články

Načítám