Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) si odskočila z práce (na plný úvazek je na mateřské), aby oslavila kulatiny jedné prestižní cukrárny v centru Prahy. A všichni opět nestačili čučet! Její prsa vypadala, jako by je denně zalévala pár půllitry piva a blesky fotoaparátů poodhalily, že černá sukně není úplně černá a že se za ní skrývají mnohé divy!

Na osmdesátiny cukrárny v proslavené pražské pasáži U Nováků přišla pěkně vytuněná. Jestli takhle chodí i doma před svým Pepčou, který měl onehdy, alespoň podle tvrzení jedné divoženky, počít už další dítě mimo oficiální vztah, tak se nám zdá, že se milému Koktovi k případné další novopečené matce stěhovat nebude chtít.

Ornella se ke svým ňadrům nechtěla moc vyjadřovat. Přiznala ale, že když čekala Quentina, chytaly ji chlapské chutě. „Třeba na pivo,“ smála se a klonila do sebe jednu skleničku sektu za druhou.

„Nevím, jestli je Pepa horňák nebo dolňák, snad se mu líbím celá. A co bych udělala, kdyby si pro sebe pojmenoval moje prsa? To bych ho asi zabila. Tohle já totiž nenávidím,“ dodala nekompromisně.

Reklama

Další články

Načítám