Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komička, herečka a spisovatelka Roseanne Barr má ve svých jednašedesáti větší šmrnc než kdykoli v minulosti. Oproti sitcomu Roseanne, kterým se jako sarkastická otylá trojnásobná matka zapsala do pamětí snad všem televizním divákům narozeným před rokem 1990, má o pár desítek kilogramů méně. Navzdory ponechaným šedinám působí svěžím dojmem, čehož bezpochyby docílila mladistvým outfitem. Kožená bunda jí navíc dodala na vzhledu stylové rockové veteránky!

Barr si takhle skvěle vypadající a naladěná vyrazila v pondělí na akci Media's 2014 PaleyFest Icon Award v kalifornském Paley Center. V současnosti dává Roseanne před herectvím přednost psaní, v roce 2011 například vydala již třetí knihu, ale rovněž je hvězdou vlastní reality show Roseanne's Nuts.

Pokud vás zajímá tajemství jejího úžasného zeštíhlení, je jím operativní zmenšení žaludku, které podstoupila již před osmi lety. Tloušťka, ze které si nikdy nedělala příliš těžkou hlavu, jí začala vadit především po zdravotní stránce, v nejhorší fázi totiž dosáhla neuvěřitelných 165 kilo! Po operaci šla váha šupem dolů a zastavila se na 76 kilech. Od té doby sice Barr trochu nabrala, ale i tak před ní smekáme, jelikož riziko, že si obézní lidé žaludek opět vytáhnou do původní velikosti, není zanedbatelné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám