Hlavní obsah
Článek

Britney Spears je opravdu nepoučitelná. Sotva vypotí pár kil, nacpe se do nevhodného oblečení, v němž vyniknou její nedostatky.

Vytrvalost, s níž se bývalá popová princezna snaží udržet na vrcholu hudební scény, je opravdu chvályhodná. Dvojnásobná maminka překonala divokou minulost a nyní slaví úspěch jako vyhledávaná atrakce Las Vegas. Za tím pochopitelně stojí stovky hodin dřiny v posilovně, díky nimž je Britney opět ve formě.

Zpěvačka s hezkými ženskými tvary si ale neuvědomuje, že nikdy nedosáhne křivek známých topmodelek, které mají zcela jiné tělesné dispozice. Britney je sice o pár kil lehčí než v minulosti, ale při svých 163 centimetrech bude vždy působit objemnějším dojmem.

Ikona popové scény ovšem občas ztrácí soudnost a vzbuzuje podezření, že má doma zeštíhlující zrcadlo. Nejenže se na koncertech s oblibou souká do těsných kostýmů, které občas praskají ve švech, ale slabost pro modely nevhodných velikostí má i v soukromí. Jako naprosto nelichotivé se ukázaly i její velmi krátké džínové šortky, které v kombinaci s podivnými botami zdůraznily její krátké a statné nohy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám