Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2002 Kateřina Průšová (40) se svlékne pro Playboy. Krásná modelka už dostala od pánského magazínu nabídku v minulosti. Až nyní je ale ochotná čtenářům předvést své vnady. "Byla jsem oslovena několikrát, ale byla jsem ještě mladá a necítila se na to. V současné době probíhají jednání a věřím, že se na titulce brzy objevím. Fanoušci se brzy dočkají," prozradila Super.cz Průšová, která se pyšní silikonovými trojkami.

O honoráři, který za nafocení nahých fotek dostane, ale mluvit nechce. Mluví se o čtvrt miliónu korun. "To nebudu komentovat. O penězích se nemluví," říká Průšová, která své vnady v minulosti už několikrát ukázala. Naposledy to bylo pro charitativní výstavu, jejíž výtěžek půjde na Dům světla, který pomáhá HIV pozitivním. Průšová se se tak svlékla úplně zadarmo.

Kde a s kým bude fotit sexy Kateřina nahé fotky pro Playboy je zatím ve hvězdách. "Opravdu jsou jednání teprve v začátcích. Počkejte si," usmívala se modelka na Playboy párty, kde společně s Vlaďkou Erbovou pokřtila červnové číslo s Hankou Mašlíkovou na titulní straně.

A jaký je názor slavných na silikony. "Já radši určitě přírodní prsa, když se dají pěkně pomačkat," řekl Super.cz Ondřej Ruml. "O silikonech jsem nikdy neuvažovala. Jsem pyšná na svoje přírodní prsa," dodala modelka Gábina Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám