Hlavní obsah
Článek

Modelingový zázrak, díky kterému se vzkřísila přezdívka The Body, jíž se v minulosti mohla pyšnit Elle MacPherson, je tváří aktuálního březnového katalogu spodního prádla od Victoria's Secret. Její jméno jistě nebude neznámé tomu, kdo se v modelingu aspoň trochu vyzná. Jednadvacetiletá Američanka Karlie Kloss je se svými 185 centimetry s přehledem nejvyšším andílkem zmiňované značky a údajně má i nejdelší nohy mezi modelkami.

Kloss byla časopisem Vogue vyhlášena jednou z TOP 30 modelek nového století a pro svou vysokou, velmi útlou a šlachovitou postavu bývá přirovnávána k dlouhodobě nejvýdělečnější modelce Gisele Bündchen. Mnozí ji dokonce nazývají její nástupkyní. Například už v roce 2008, kdy jí bylo šestnáct, ji časopis People jmenoval nejlepší modelkou roku.

Ale kdo by řekl, že oblíbenou činností této útlounké slečny je pečení sušenek? Karlie má na ně dokonce vlastní recept. Její Karlie’s Kookies s černou čokoládou a mandlovými plátky se prodávají v butiku DKNY v New Yorku a neobsahují mléko, lepek ani cukr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám