Hlavní obsah
Článek

Ani sebelepší hudební talent není zárukou úspěchu, pokud za ním nestojí dojemný životní příběh. Lenka Hrůzová disponuje obojím a snaží se v hudební show Hlas Česko Slovenska odstartovat kariéru.

Dívka s duší rockerky má za sebou opravdu těžké životní zkušenosti. Nemohla se totiž spolehnout na podporu své vlastní rodiny a skončila na ulici. „Nejvíc mě zklamali ti nejbližší. Nebyli tím, čím měli být. V životě jsem dopadla tak, že jsem nedopadla a hledala jsem dno. Zjistila jsem, že žádné není. Hudba mě několikrát zachránila. I život,“ tvrdí Lenka a z jejího projevu je nezáviděníhodný osud skutečně znát.

„Jeden čas jsem žila i bez domova na ulici. Ten pocit, nemít se kam vrátit, je ten nejhorší, který jsem asi zažila,“ dodala bývalá bezdomovkyně, která by v televizní show ráda dostala životní šanci, podobně jako před dvěma lety ukrajinská rodačka Ivanna Bagová.

Její dojemný příběh ovšem Dara Rolins, Marta Jandová, Michal David, Pepa Vojtek ani Majk Spirit neznají, a tak se museli spolehnout jen na své uši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám