Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Vlaďka Erbová (42) Super.cz prozradila, že její přítel, fotbalista a kapitán pražské Sparty Tomáš Řepka (50) je horňák. Z jejích silikonových prsou je nadšený. "Tomík je klasický horňák. Líbí se mu velký prsa. Myslím, že s ním co má doma je spokojen," řekla se smíchem Erbová.

Modelka byla na plastické operaci prsou dvakrát. První absolvovala po porodu a nedopadla ideálně. "Měla jsem svoje krásný přírodní čtyřky. Kojením ale dostaly prsa pořádně zabrat a tak jsem šla na modelaci. Bohužel to nedopadlo dobře. Měla jsem šílený jizvy, jedno prso trojkový, druhý o dvě čísla větší. Takže mě čekala ještě jedna reoperace. Teď jsme já i Tomáš velmi spokojeni," usmívá se modelka.

A nebrání se ani třetí operaci. "Určitě bych chtěla druhé dítě. Pokud by to s prsy opět udělalo neplechu, nemám problém si nechat říznout znovu," říká rázně modelka.

S Tomášem si prý prvního společného potomka moc přejí. "Určitě chceme. A Vikča by si sourozence také moc přála," dodala Erbová, která se před nedávnem přestěhovala z pražského pronájmu do nového domu v Černošicích, který si s Tomášem pořídili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám