Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že by boží mlýny mlely pomalu, ale jistě? Ornella Štiková (31) se sice musí cítit šťastná, že po dvouletém snažení se o přízeň Josefa Kokty, exmanžela Gabriely Partyšové (45), už patří jeho srdce právě jí. Jenže jeho odloudění od rodiny by se jí mohlo vrátit i s úroky. Nyní se opět objevila žena, která tvrdí, že Ornellin Quentin bude mít sourozence!

Zlé jazyky si šuškají, že šestadvacetiletá Tachmina Ibragimova by proskočila i výlohou, jen aby se o ní psalo. Ale ať už je to pravda, nebo ne, faktem je, že na svůj sociální profil tato ženština, která údajně kdysi měla s přelétavcem Koktou minimálně jeden úlet, dala status, v němž tvrdí, že je s ním těhotná.

„Chcete opravdovou senzaci? Čekám dítě s Koktou,“ odstartovala časovanou bombu. „Dítě porodím a Quentinek bude mít bratříčka, nebo sestřičku. Už se těším,“ reagovala později.

Super.cz pak tuto zprávu potvrdila. „Není to fór! Mám za sebou druhý měsíc těhotenství. Mělo by se to narodit koncem srpna. Už mám termín,“ řekla nám. To se asi Ornelle líbit nebude!

Reklama

Další články

Načítám