Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná česká zpěvačka Victoria (25) ukázala své sexy křivky. Necelé dva roky po porodu syna Davida má lepší postavu než kdykoli předtím. Po porodu si nechala na plastické chirurgii upravit prsa a k tomu ještě výrazně pohubla. Victoria se má opravdu čím pochlubit. Podívejte se.

"Hodně tancuji, omezuji se v jídle. Zadek už opravdu nemám tak obrovský," směje se Victoria, která si letos v březnu nechala zvětšit prsa u doktora Tomáše Doležala na Plastice Praha.

„Plastickou operaci jsem velmi dlouho nechtěla, protože jsem se bránila tomu, mít v těle něco umělého. Po porodu jsem však usoudila, že mé poprsí je velmi zdeformované a pro plastiku jsem se definitivně rozhodla," řekla Super.cz Victoria, která si nyní s svými útlými boky a bujným dekoltem užívá slunečných dnů. Odhodila svršky a hurá k vodě.

"Už se těším na úplné léto. Bude pro mě radostí obléknout sexy plavky a trička s hlubšími výstřihy," usmívá se.

Victoria nafotila sérii pořádně žhavých fotografí. Krásná zpěvačka, která pochází z Kapského města a stále mluví srandovní češtinou, pózuje v sexy prádélku i nahoře bez.

Snad žádná česká zpěvačka není tak sexy jako Victoria. Toho si všimli i zahraniční producenti. Victoria proráží na zahraniční trh. S Royal Elements nazpívala čerstvě singl This Life. Velký zájem už o něj mají rumunská rádia.

Reklama

Další články

Načítám