Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Polívková (45) prošla za uplynulá léta velkými proměnami. Dcera Bolka Polívky (74) si vždy potrpěla na přirozené půvaby, a tak nebylo výjimkou, že se ve společnosti objevila bez make-upu.

Proměnu dovedla k úplné dokonalosti, když radikálně změnila barvu vlasů. Z hnědovlásky se stala platinová blondýna, což Polívkové přidalo notnou dávku tolik potřebného šmrncu.

Diváci si přišli na své také loni na podzim, když je Polívková bavila v taneční soutěži StarDance, kterou nakonec vyhrála, a navíc se zamilovala do svého tanečního partnera Michala Kurtiše, s nímž dnes chodí.

V taneční soutěži oslňovala v honosných róbách a sexy šatičkách, které byly úplným kontrastem k tomu, jak jsme Annu Polívkovou vídali v minulých letech. Ironická Jolana z Účastníků zájezdu zkrátka vyrostla v pěknou dámu, která svými půvaby a tanečním uměním okouzlí na každém plese.

Reklama

Další články

Načítám