Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plánujete speciální večer ve dvou? Chcete ozvláštnit společné chvilky? Potřebujete okořenit milostný život? Máme pro vás hned pět sexy tipů pro nezapomenutelný večer.

1. tip: I s plnými tvary si můžete dovolit sexy prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neukrývejte své plné křivky pod vrstvami oblečení a zapomeňte na komplexy. Nezavrhujte erotické prádlo a najděte kousek, který zdůrazní vaše přednosti. Na Astratex.cz nyní přistály žhavé novinky v podobě košilek, body a korzetů z kolekce Casmir. Tuto unikátní kolekci prádla pořídíte výhradně na Astratex.cz a najdete zde kousky až do velikosti XXXL! Ať už jste romantička každým coulem anebo ve vás dřímá vášnivá dračice, určitě najdete to pravé!

2. tip: Ukažte svou něžnou stránku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena má vášnivou i něžnou stránku. Chcete být dnes za křehkou krásku? Vsaďte na splývavé materiály, romantické zdobení a sněhově bílou barvu. Jemný komplet Mirabelle podtrhne vaši ženskost a dá vyniknout sexy křivkám. Kontrastní krajka s květinovou výšivkou zdůrazní oblast dekoltu a dodává celému kompletu šmrnc. Košilku a tanga navíc obdržíte v luxusní dárkové krabičce.

3. tip: Zapomeňte na seprané pyžamo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když je vaše oblíbené pyžamo pohodlné, ukliďte ho na dno šuplíku. Zkuste ho vyměnit za dráždivější kousek a oblékněte košilku Coctail. Díky na dotek příjemnému materiálu se budete cítit jako v bavlnce. Dráždivé detaily v podobě síťky a rozparku nenechají žádného muže chladným!

4. tip: Hýčkejte se

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žena je nejpřitažlivější, když se sama cítí sexy. Dopřejte si pořádnou dávku sexappealu a zahalte své křivky do luxusních materiálů. Okouzlující komplet Honey zdůrazní vaše přednosti a skryje případné nedostatky v oblasti bříška či boků. Příjemný splývavý materiál pohladí vaši pokožku a sexy krajka vám dodá šťávu. Hýčkejte se!

5. tip: Nebojte se vyzkoušet něco odvážnějšího

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Objevte svou vášnivou stránku a nebojte se obléknout odvážnější prádlo. Budete se cítit sexy jako nikdy dřív – zaručeně! Průsvitný tyl, krajka, průstřihy a sexy šněrování - v erotickém body Alexia z kolekce Casmir vám zkrátka neodolá žádný muž. Probuďte svou ženskost!

Další články

Načítám