Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dříve bylo obrovskou vzácností, když se supermodelka světové úrovně Petra Němcová (44) objevila na nějaké české společenské akci, nebo to tak alespoň vypadalo. Nyní neuběhne snad ani měsíc, aby kráska nezdobila nějaký pražský večírek.

S Petrou Němcovou jsme měli příležitost si popovídat na otevření nové vlajkové prodejny americké módní značky. „Jezdím do Čech často, akorát se o mých návštěvách příliš nevědělo,“ svěřila se Super.cz Němcová a dále uvedla: „Mám tady svůj byt, ale nikdy se příliš dlouho nezdržím, maximálně den dva.“

Kvůli této akci kráska oblékla smokingový overal z tamní nabízené kolekce, a tak jsme se ptali, jestli právě tyto akce v buticích využívá Petra k nakupování. „Nemám moc času na nakupování. Nakupuju nejčastěji na letišti. Ráda nakupuju v Miami, když tam mám víc času,“ říká Petra, která zásadně nemusí oblékat značkové věci za statisíce.

Pro Petru je důležité, aby její oblečení bylo skladné a nemačkalo se, protože díky svému kočovnému způsobu života převáží většinu svého šatníku v zavazadlech. V rozhovoru jsme se dozvěděli, že Němcová už nežije v New Yorku, ale odstěhovala se za svým partnerem Laurentem Lamothem na Haiti.

Reklama

Další články

Načítám