Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli na letošním Plese v Opeře vítězila mezi dámami černá barva, a akce tak připomínala smuteční hostinu, na udílení cen Trebbia, které se pořádalo na Pražském hradě, se zdálo, že sídlo hlavy státu dobyla komunistická Čína. Většina dam totiž oblékla šaty v červené barvě.

Pokud si dámy přály být originální a snažily se upoutat touto barvou pozornost, tak to měly velmi složité. Nejostřejší červenou podtrženou odlesky saténového hedvábí na sobě měla Andrea Verešová (43). Odlišně řešený model pokrytý stejně barevnou krajkou oblékla Jana Doleželová. Opět nezklamala ani Eliška Kaplicky, která oblékla odvážný model. Tentokrát její šaty nešokovaly výstřihem, ale zvolenou transparentní látkou průhlednou jako pavučina.

Slovenská moderátorka Jitka Novotná nezaujala ani tak červenými šaty jako spíš volbou obutí. Poté, co odmoderovala galavečer v tandemu s Marošem Kramárem, se přezula ze střevíců do pohodlných tenisek. Moderátorka doufala, že svůj prohřešek schová pod šaty, ale na nás si nepřijde.

V galerii si můžete prohlédnout další, nejen rudé modely a jejich hodnocení.

Reklama

Další články

Načítám