Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V plesové sezóně má Monika Absolonová (47) jen málokdy volný večer. My jsme se s ní shodou okolností potkali, když vystupovala jako hlavní hudební host na II. Reprezentačním plese Europe Easy Energy na pražském Žofíně.

Od zpěvačky jsme se dozvěděli, že na plesech se nevyskytuje vždy pouze na pódiu, ale někdy řádí i na tanečním parketu, třeba na posledním plese České televize se zpěvačka tak rozparádila, že zničila fungl nové šaty.

Zajímalo nás, jestli už existuje někdo, kdo by Moniku vyzval nejen k tanci, ale taky ke společné cestě životem. „Muže, se kterým bych trávila život, zatím nemám. Naštěstí mám kolem sebe spoustu milých lidí,“ snažila se vyklouznout Monika z konverzace diplomatickou odpovědí.

Zeptali jsme se tedy konkrétně, jestli Absolonová životního partnera cíleně hledá, nebo tomu nechává volný průběh. „Co se má stát, to se stane. Jestli má přijít nějaká velká láska, tak přijde, jestli nemá, tak je to na prd, ale žít se dá i bez toho,“ říká Monika.

Reklama

Další články

Načítám