Hlavní obsah
Článek

Kráska z Cest domů Markéta Hrubešová (52) podpoří boj proti rakovině. Vstupenkou pro známý pochod, který projde Prahou letos už počtrnácté, je jako každoročně růžové tričko.

A právě v tomto tričku se Markéta Hrubešová pro kampaň fotila. „Tričko se mi moc líbí, je pohodlné, z příjemného materiálu, s rafinovaným dekoltem. Tím, že tričko výstřih tak trochu má i nemá, bude slušet nejen anorektickým modelkám, ale i ženám, které mají větší prsa. Já nosím převážně černou a bílou barvu, ale mám v šatníku i pár kousků odstínu magenta. Když jsem si tričko oblékla, připadala jsem si tak trošku jako má seriálová postava Mariana, která naopak hodně nosí tuto barvu,“ smála se Markéta.

Herečka se letos zapojila do kampaně na podporu boje proti rakovině prsu poprvé. „Jsem moc ráda, že i já můžu nějak pomoct. Prevence v boji s touto chorobou je nesmírně důležitá, když se na nemoc přijde včas, je velká naděje na záchranu. Zarazilo mě, když jsem se dozvěděla, že Pražačky chodí na preventivní prohlídky nejméně ze všech žen z celé republiky. Já sama mám s rakovinou, i když ne přímo s rakovinou prsu, zkušenost, protože tato choroba se dostala velmi blízko k mé rodině,“ prozradila herečka, která momentálně září v primáckém seriálu a ve filmech se nikdy nestyděla svlékat.

„Jsem zodpovědná a lékařskou prevenci nepodceňuju a přála bych si, aby byly stejně zodpovědné všechny ženy. Jak se říká v kampani, každá smrt je smutná, ale zbytečná je ještě smutnější,“ uzavřela Hrubešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám