Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani po skončení maratonu jménem StarDance nemá Taťána Kuchařová (36) prostor k tomu, aby si vydechla. V sobotu se vrátila z pracovní cesty ze Spojených států a ještě ten samý den vyrazila opět do společnosti.

Stala se hlavním hostem II. Reprezentačního plesu Europe Easy Energy. Na akci nedorazila v doprovodu svého přítele Ondřeje Brzobohatého (41), garde jí dělala její manažerka, přestože etiketa ženský doprovod rozhodně nepovoluje. Zahajovací tanec tedy Táňa absolvovala s hlavním aktérem akce, kterým byl jednatel společnosti Kamil Ouška.

Neznamená to ale, že by se ve vztahu Brzobohatého a Kuchařové objevily mraky, právě naopak. Ondřej prý Táňu po jejím návratu velmi srdečně přivítal. „Ondřej připravil strašně dobré jídlo. On mě stále něčím překvapuje, je úžasný. Těšila jsem se domů, díky tomu se takové přelety překonávají jedna radost,“ řekla nám v našem rozhovoru Táňa.

Reklama

Další články

Načítám