Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (63) se sice před časem stala babičkou, nicméně její nová životní role jí nijak nebrání prožívat i ty divadelní. S hercem a imitátorem Petrem Martinákem, kterého znáte především z nováckých estrád, startuje projekt Filmový kabaret, kde ve dvou nabitých hodinách oba protagonisté provedou fanoušky filmové hudby třicetiletou érou stříbrného plátna.

„Jsme oba milovníci retro filmů, a retro hudby obzvlášť. Navíc jsme oba členy Společnosti Vlasty Buriana, která o ničem jiném není,“ říká Světlana Nálepková, která si nechala po delší době narovnat své typické kudrliny. V představení zazní samozřejmě filmové písně Edith Piaf, Marlene Dietrich, ale i ty z filmů s Charliem Chaplinem či Oldřichem Novým. Chybět nebude ani nesmrtelný biják Limonádový Joe.

O jejich hlasy se postará právě Petr Martinák, který si v představení se svou kolegyní navíc i zatančí. „Věřím, že se mi Petra pomalu podaří přivést i k józe, bude tak pružnější,“ komentovala při fotografování společné taneční kreace Nálepková, která má k východní filozofii i cvičení velmi blízko.

„Momentálně pomáhám organizaci Brontosaurus oslovovat partnery, kteří by nám pomohli financovat školu v severoindickém Mulbekhu,“ uzavírá zpěvačka, která se svým recitálem vystoupí 18. března i na veřejném společenském večeru v pražském Senátu, kde její kamarádka a spolucestovatelka Monika Navrátilová představí svou kolekci fotografií z jejich společného pobytu v Himalájích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám