Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Majitelka nadstandardní prsní výbavy Nicki Minaj (31) internet pravidelně zásobuje snímky z vlastní produkce, které často působí dojmem, že jde spíše o pracovnici eskortních služeb než o zpěvačku.

Příroda byla k Nicki nadmíru štědrá a kromě silného hlasu jí nadělila i mohutný hrudník, díky němuž je na poli mezinárodní hudební scény nepřehlédnutelná. Zpěvačka se sklony k exhibicionismu se fotí při jakékoliv příležitosti a při pořizování snímků má jedno jasné pravidlo: Pokud se do záběru nevejdou její objemná ňadra, snímek je nepoužitelný.

Rapperka z Trinidadu s oblibou při focení využívá zrcadla, před nimiž vystavuje své vnady. Při každém pohledu na své nahé či polonahé tělo je totiž ze sebe tak nadšená, že musí tuto nádheru zvěčnit a umístit na internet.

Nicki Minaj tentokrát vyrazila do ulic oděná jen do vršku bikin, který byl původně určen majitelce o několik čísel menších ňader. Nicky ovšem ví, že zpěvaček jsou po celém světě stovky, ale žen obdařených jako ona je jen hrstka, proto je nutné umět své přednosti prodat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám