Hlavní obsah
Článek

Poslední vztah nejznámější české lékárnice Jany Doleželové skončil fiaskem. Miliardář Janeček poté výrazně změnil vizáž, snad proto, aby rychle našel další krásku do svého harému.

Karel Janeček si díky svému jmění může dovolit hýčkat i dvě ženy zároveň, ale jeho vzhled dříve příliš nekorespondoval s výší jeho konta. Známý milovník něžného pohlaví se teď ovšem rozhodl pro radikální změnu a své neupravené kadeře svěřil do rukou odborníka. Výsledkem je variace na Jevgenije Pljuščenka, která by mohla mít úspěch i u dam na východ od našich hranic.

Po proměně se z Janečka stal elegán, který vzbuzuje větší respekt. Při pohledu na něj by Doleželovou mohlo mrzet, že jejich románek radikálně ukončila. Karel při převlékání dokonce odhalil i své tělo, které je jednou z jeho předností.

Přestože Doleželová Janečka opustila už na přelomu roku, jeho láska k ní zcela nevyprchala. „Ale už je to o hodně lepší, jinak bych se z toho zbláznil. Po několika týdnech jsme si vyměnili smsku,“ prozradí v dnešním Top Star magazínu Janeček, jehož mrzí, že Doleželová označila jejich vztah za kraťoučký, přestože údajně trval celých devět měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám