Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) vzala děti a vyrazila s nimi na hory. Dlouhé roky přitom nesměla lyžovat, a tak si to nyní pořádně užívá. Tentokrát přijela na jarní lyžovačku do Špindlerova Mlýna, kde má jejich rodina nově zrekonstruovanou hájenku.

„Krkonoše mám moc ráda a ráda tady lyžuji, vlastně jsem v dětství byla první člen rodiny, který se naučil lyžovat, pak jsem zbožňovala lyžařské výcviky se školou, a to nejen s mým ročníkem, ale vždycky jsem se hlásila, i když jezdily i ročníky nižší, mám na to moc fajn vzpomínky,“ prozradila modelka o svých lyžařských začátcích.

Dlouhé roky pro ni ale bylo lyžování tabu. „Asi deset let jsem nesměla lyžovat, protože jsem byla pod smlouvou, že nebudu dělat žádné rizikové sporty, lyžovat jsem začala až zase předloni,“ dodala Šeredová.

Kromě lyží ale občas provětrá i snowboard. „Učila jsem se na něm jednu sezonu, kopec sice sjedu, ale stále tak nějak více tíhnu k lyžím, ještě jsem si zde ale nevyzkoušela ranní fresh track, tedy lyžování na ranním manšestru. Hodně jsem o tom slyšela, že je to perfektní lyžovačka být na svahu dříve než ostatní, chci to zkusit co nejdříve,“ těšila se Šeredová, která pobývá na horách se svými dětmi.

„Děti se učily lyžovat až tady ve Špindlu, starší syn začal lyžovat na Vánoce 2012 a ten mladší až letos, oba mají lyžařské instruktory a moc je to baví. Sice se jim ráno nechce vstávat a oblékat děti do lyžařského je pro každého rodiče tak trochu horor, ale když jsou oblečení, tak si to lyžování užívají,“ směje se sympatická modelka, která si dala na zahřátí i malého panáčka hruškovice v nové zrekonstruované restauraci na vrcholu sjezdovky.

Jelikož má nedaleko i nově postavenou hájenku, která je naprosto na samotě, užívá si klidu od lidí a na sjezdovku to navíc nemá daleko. „Tuto hájenku jsme stavěli a rekonstruovali dva roky, dá se totiž vždy stavět, až opadne sníh,“ vtipkuje modelka, která do Česka přivezla i svého pejska, který si řádění ve sněhu jaksepatří užil.

Reklama

Další články

Načítám