Hlavní obsah
Článek

Moderátor televize Nova Karel Voříšek (60) je v šoku. Jistý sexuchtivý gay se za něj vydává na seznamce pro homosexuální menšinu. "Láká muže na erotické hrátky, když ale protějšek chce vidět, jak vypadá, posílá přitom fotky moderátora Voříška. A na schůzky pak přijde někdo úplně jiný," svěřili se redakci Super.cz dva na sobě nezávislí mladí muži. "Nedává mi to vůbec smysl. Co z toho takový člověk může mít?" kroutí hlavou hvězda nováckých Televizních novin.

"Se snahou o zneužití svého jména se potkávají všichni, na které je trochu vidět. Nevím, jak se dá proti takovým věcem bránit," uvedl Voříšek. Na seznámkách se lidé vydávají často za někoho jiného, tím spíš na těch určených pro muže, kteří milují muže. Někteří mají strach z prozrazení a tak se uchylují k zneužívání cizích fotografií. K používání snímků známé osobnosti zase ale tak často nedochází.

Před časem se měl údajně na stejném seznamovacím serveru podvodník vydávat za Voříškova kolegu z České televize Honzu Musila. Bylo to snadnější, protože Musil před časem veřejně odtajnil svou odlišnou sexuální orientaci. To Karel Voříšek, byť se o jeho náklonnosti k mužům často spekuluje, o soukromí zásadně mlčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám