Hlavní obsah
Článek

Léta byla hvězdou obrazovek, protože na Primě uváděla zprávy. Štěpánka Duchková (51) už dávno pracuje ve své vlastní firmě (učí lidi řečnit), ale přesto se nevytratila z očí veřejnosti. A že nechybělo málo k tomu, aby se do paměti národa vůbec nedostala!

„Můj nejkurióznější úraz byl, když jsem se honila s kamarádkou Janičkou po bytě. Obě jsme měly v ruce velké kuchyňské nože. Ona se zničehonic otočila, běžela proti mně a skoro mi uřízla ruku. Krev pořád tekla, tak jsem musela zavolat rodiče. Vymyslela jsem si, že se mi to stalo při mytí nádobí. Tak jsem dostala na zadek za lež. A ještě mi to šili. Kamarádka mě prostě málem zabila kindžálem,“ vzpomínala na dětskou historku Duchková na tiskovce Davida Novotného k projektu Nej sestřička.

Na rozdíl třeba od takového Bohuše Matuše však nezažila takové zranění při intimních chvílích. Má čtyřletá dvojčata a tvrdí, že už ani neví, jak sex vypadá. „Nemůžu sloužit. Myslím jen na děti. Ale úraz v posteli jsme měli. Jedno dítě vykoplo nohu a zarazilo patu manželovi do oka. Ten z toho měl velký monokl,“ uzavřela věčně vysmátá moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám