Hlavní obsah
Článek

Blonďatá playmate Crystal Harris (25) odkopla 85letého zakladatele časopisu Playboy Hugha Hefnera jen pár dní před plánovanou svatbou. Americký deník New York Post odhalil, že modelčin plán byl ještě daleko zákeřnější a stařičkého mediálního magnáta měl ranit ještě mnohem hlouběji.

Dívka se podle listu snažila uzavřít dohodu s některým z médií, že Hugha nečekaně v sobotu pustí k vodě přímo během obřadu a pak za 500 tisíc dolarů poskytne o svém činu exkluzivní rozhovor.

„Hledala dohodu okolo 500 tisíc dolarů na exkluzivní rozhovor na téma 'odkopla jsem Hefa před oltářem'. I když nějací zájemci byli, nabídku, která by se k půlmiliónu dolarů přiblížila, Crystal nedostala,“ citoval list svůj zdroj.

Modelčiny motivy k necitlivému jednání ale nemusely být jen finanční. Život v Hefnerově vile totiž nemusel být žáný med.

Playmate Kristina Shannon (21), která měla s Hefnerem vztah ve stejnou dobu jako Crystal, než ji a její stejně krásnou sestru-dvojče Karissu magnát před rokem a půl pustil k vodě, řekla deníku Daily Mirror, že Crystal byla znuděná „sledováním klasických filmů“.

„Žít ve vile Playboye je jako být zavřená ve zlaté kleci. To by mohl být sen každé dívky,“ řekla. „Ale když nechcete dělat přesně to, co Hef říká, může se z toho stát noční můra,“ vysvětlila Kristina.

Reklama

Další články

Načítám