Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucy a Anna DeCinque jsou sice identická dvojčata, jejich podoba je tedy téměř dokonalá, ale jim je to stále málo. Podle svých slov už utratily majlant, aby od sebe byly ještě více k nerozeznání...

Obě osmadvacetileté brunetky žijí společně v Perthu na západě Austrálie a přiznávají, že být věrnou kopií jedna druhé je poměrně náročná práce. Kosmetické úpravy, kadeřníci, i pravidelná denní rutina v líčení, česání a oblékání je už vyšly na pořádný balík a nespočet hodin strávených před zrcadlem. Největší položkou se stalo zvětšení ňader a zadarmo nebyly ani výplně rtů nebo vytetované obočí. To vše za cenu v přepočtu 4 290 000 korun.

Výjimečné pouto mezi dvojčaty je sice dobře známé, ale Lucy s Annou jdou i zde do extrému. Zakládají si na tom, že se od sebe nemohou hnout déle, než na pár chvil. Sestřičky jsou si dokonce tak blízké, že sdílejí jeden mobilní telefon, automobil i účty na sociálních sítích a nejen to. I přesto, že obě měly své vlastní vztahy, obvykle se jednalo o bratry nebo nejlepší přátele.

Dvojčata nyní svůj společný život posunula o další pomyslnou příčku. A to vztahem s jedním mužem. Život ve třech jim podle vlastních slov zcela vyhovuje. Jejich příteli, elektrikáři Benu Byrneovi, nejspíš také. „V tuto chvíli máme vztah ve třech, a tak sdílíme opravdu všechno. Nepřijde nám to divné. Popravdě, každý kluk by chtěl mít dvě přítelkyně,“ myslí si Lucy.

Reklama

Další články

Načítám