Hlavní obsah
Článek

Opravdu jen na pár hodin přiletěla Petra Němcová (44) do Čech, aby v centru hlavního města otevřela zbrusu novou prodejnu kultovní americké značky. Když vystoupila z limuzíny a s grácií vkráčela po rudém koberci do butiku, tak by jen málokdo hádal, že tahle svěže vypadající kráska má za sebou let z New Yorku.

Modelka přikládá svůj přirozený půvab na vrub dobrým genům, Super.cz ale přece jen prozradila, co její pleť dělá tak svěží a krásnou. Petra se nechala slyšet, že během letu nebo v době spánku na svou tvář nanáší speciální hydratační masku. „Maska mi pomáhá, abych neměla suchou pokožku. Bez ní nikam nelítám,“ svěřila se se svým trikem. Zároveň prý Němcová čas od času navštěvuje svou lékařku praktikující čínskou medicínu. Zde pak podstupuje akupunkturu. „Viděla jsem lidi, kteří měli roztříštěné ruce, po jedné akupunktuře se jejich kosti daly dohromady. Pomáhá to mnohým lidem a pomohlo to i mně,“ říká Petra, které vpichy jehličkami léčí bolest hlavy, zad i zažívací problémy.

Čínskou medicínu objevila Petra Němcová až poté, co se vzpamatovala po zásadní životní tragédii způsobené tsunami. Akupunktura jí ale velmi pomohla například v době, když zářila v taneční reality show Dancing with the Stars. „Moje kotníky byly tak opuchlé, že vypadaly tak, že jsou spojené s lýtkem. Po jedné akupunktuře se vše vrátilo do původního stavu. Vím, že to funguje, a doporučuju to.

Související témata:
Tradiční čínská medicína (TCM)

Reklama

Další články

Načítám