Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Lindy Rybové David Prachař (55) exceluje v opravdu netradičním divadelním zpracování režiséra Jana Nebeského Tartuffe Impromptu!, které vychází z klasické Moliérovy předlohy.

Zejména divačky jistě velmi potěší, že se řada známých herců ukáže na prknech Stavovského divadla svlečených do půl těla. A výjimkou není ani David Prachař!

Tomu zřejmě manželka Linda Rybová hodně dobře vaří, protože divákům ukázal své parádní panďero. Prachař také nezapřel svou podobu se slavným tatínkem Iljou Prachařem. Čím je starší, tím se totiž legendárnímu Trautenberkovi víc podobá, o čemž se přesvědčte v naší fotogalerii.

V inscenaci Tartuffe Impromptu! není nouze o vskutku jiskřivé scény. Na Davida Prachaře se například doslova vrhne polonahý herec Karel Dobrý lačný po sexuálních hrátkách. A divačkám, které si potrpí na opravdové hezounky, jistě zasvítí oči, když uvidí mužnou hruď fešáka z Cest domů Radúze Máchy. Ten si v divadelní hře zahrál milence Jany Janěkové mladší, jež se pro změnu neváhala svléknout jen do podprsenky.

Reklama

Další články

Načítám