Hlavní obsah
Článek

Termín porodu bývalé Spice Girl Victorie Beckham (50) se rychle blíží a je načase se na očekávanou radostnou událost připravit. Holčička, kterou si Victoria s Davidem (48) tolik přáli, má přijít na svět už asi za měsíc. Hvězdný pár už usilovně přemýšlí, kdo bude jejím kmotrem. Dokonce se prý kvůli tomu už i divoce pohádali.

Britský bulvár přišel se zaručenou zprávou, že Victoria už tento důležitý úkol svěřila své kamarádce, „Zoufalé manželce“  Evě Longorii (49). Mluvčí Beckhamových to ale záhy popřel s tím, že nic ještě není rozhodnuto.

Jaká další jména jsou podle britských médií ve hře? Spekuluje se například o hvězdném kuchaři Gordonovi Ramsayovi (44), Heidi Klum (50) a Sealovi (48), ale dokonce i o princi Williamovi (41) a jeho ženě Kate (42). Toho prý prosazuje hlavně David.

Victoria a Eva k sobě mají už léta blízko. Jejich vztah se ještě utužil počátkem roku, kdy slavná módní ikona byla herečce oporou během jejího těžkého rozvodu s basketballovou hvězdou Tonym Parkerem.

Beckhamovi si dali s výběrem kmotrů záležet i u svých tří synů. Patří mezi ně skladatel a zpěvák Elton John (64) nebo bývalá modelka Elizabeth Hurley (46).

Reklama

Další články

Načítám