Hlavní obsah
Článek

Bylo velkým překvapením, když Tomáš Krejčíř po dvaceti letech vystoupil z mormonské církve. Toto období by se dalo přirovnat k velkému třesku, neboť v jednu chvíli opustil zaběhlý řád, přátele, ale i svou manželku Gábinu, se kterou má tři děti.

Včera jsme ale bývalou hvězdu seriálů Rodinná pouta a Ordinace v růžové zahradě potkali na večírku, kde byl prezentován nový hubnoucí přístroj, a bylo evidentní, že krizi středního věku spojenou s krizí životních hodnot má už za sebou. Krejčíř zářil po boku nové a mladší partnerky Petry, která pod přiléhavými koktejlkami neskrývala klenoucí se bříško. „Ano, čekáme miminko a moc se těšíme,“ uvedl s úsměvem herec.

Krejčíř si příliš nechtěl povídat o svém soukromém životě. „Sice ještě občas hraju, ale už si rozhodně nepřipadám jako celebrita nebo osoba veřejného zájmu. Abych řekl pravdu, tak tohle všechno bych mnohem radši utlumoval,“ řekl Super.cz. Tomáš přesedlal z herectví na dost odlišný obor - vlastní oční ordinaci a optiku. „Podnikám a jsem moc spokojený,“ říká.

Reklama

Další články

Načítám