Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Zemanová o sobě opět dává vědět. Rusovlasá divoška ze SuperStar po dlouhé době snažení výrazně zhubla a svou vytouženou postavu podpořila změnou image. Zpěvačka lehčí o dvanáct kilo natočila nový klip s kapelou Bek Ofis v čele s frontmanem kapely Honzou Nedvědem, kde si budete moct prohlédnout, jak si své typické červené háro zkrátila na roztomilé mikádo.

Oficiální videoklip ke skladbě Recept na buchtu ještě ani není na světě, a už se spekuluje nad tím, jaké kousky spolu tahle partička vyvedla. Kavárnu, ve které natáčení probíhalo, totiž obrátila naruby.

Na spolupráci zdánlivě nespojitelných interpretů přišlo během jednoho z plzeňských koncertů, kde se Bek Ofis s Bárou a její kapelou setkali. „S kluky se známe z koncertů a z akcí, takže nápad společného turné přišel tak nějak sám od sebe. S Honzou Nedvědem jsme pak přemýšleli, jak turné ještě vylepšit, a tak vznikl Recept na buchtu. Honza přinesl nápad, společně jsme pak napsali text a písničku zaranžovali. Honza je nejen skvělý muzikant, ale i showman, takže jsme při skládání a pak i při samotném natáčení zažili spoustu legrace a sblížili jsme se i lidsky,“ komentuje spolupráci s Bek Ofis Bára.

Režie videoklipu se ujal český fotograf Jan Svoboda, který je známý především fotografiemi polonahých krásek. „S Honzou Svobodou jsme se na place setkali už podruhé. Loni nám fotil letní promo a letos se opřel rovnou do klipu. Spolupráce s ním si vážíme hlavně proto, že kvůli nám na chvíli opouští polonahé ženy. Lichotí nám to, nebudeme zapírat," dodávají s nadsázkou Bek Ofis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám