Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iva Kubelková (46) vypadá stále skvěle, ač od její korunovace první Vicemiss České republiky uběhlo již osmnáct let.

Kráska si je vědoma toho, že čas nezastaví, a tak už má za sebou konzultaci u plastického chirurga. Tato návštěva pro ni ale skončila velmi radostně. „Řekli mi, že nepotřebuju vůbec nic. Jediné, co jsme spolu řešili, byla mračivá vráska, kterou jsem začínala mít," přiznala se moderátorka pořadu TopStar, které po výplni vrásky kyselinou hyaluronovou všichni lidé v jejím okolí chválí, že vypadá spokojeněji a s lepší náladou.

Kubelková se nám během rozhovoru přiznala, že jediná umělá věc na jejím těle jsou řasy, které si nechává pravidelně prodlužovat a zahušťovat. Tento trik si nemůže vynachválit a ani trošku se za něj nestydí. „Zkusila jsem to před tři čtvrtě rokem a hrozně mi to vyhovuje. Je to strašně pohodlný, protože člověk nemusí oči líčit. Při mé práci je to velká výhoda," říká Iva Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám