Hlavní obsah
Článek

Když jsme na otevření nové pražské kliniky plastické chirurgie potkali slovenskou moderátorku Mariannu Ďurianovou, ani jsme nemohli uvěřit tomu, že tato kráska, pyšnící se postavou čtrnáctileté teenagerky, před rokem a půl přivedla na svět syna.

„Bude to zásluhou syna, protože, jak říká každá matka, je to nejúžasnější dítě na světě. Taky mi velmi pomáhá můj muž, abych byla v absolutní pohodě, a abych se cítila vnitřně spokojená, uvolněná a bez stresu. To je asi vidět i navenek," vyzrazuje své triky Marianna.

Přece jen nám to nedalo a pátrali jsme, jak se této krásné slovenské blondýně daří udržovat tak skvělé křivky. Co za tím stojí? „Před otěhotněním jsem propadla kouzlu jógy, byla jsem v Indii, ale jinak nic zásadního," říká Ďurianová, která se konkrétně věnuje ’Aštanga józe’.

Ďurianová je dnes již bývalou moderátorkou televize Markíza. V Česku vzešla ve známost jako první manželka moderátora Libora Boučka. Toho krásná blondýna opustila kvůli milionáři z reality show Janu Novotnému. V současnosti vychovává syna Romana se snoubencem Romanem Doležajem.

Reklama

Další články

Načítám