Hlavní obsah
Článek

Vzorem Simony Krainové (51) je herečka Sharon Stone (66), která podle ní umí stárnout s grácií. Modelka by chtěla ke svému zevnějšku přistupovat podobně a velmi důležité pro ni je, aby to nepřehnala se zkrášlovacími zákroky a nevypadala uměle.

Mohlo by se zdát, že jako tvář společnosti, která právě otevřela novou kliniku plastické chirurgie, by Simona mohla být ve stejné pozici, jako když udělají kozla zahradníkem, ale není tomu tak. Krainová je však v dávkování umělé chirurgické krásy velmi opatrná.

„Hrozně mi vadí, když ženy vypadají uměle," říká Simona, která otevřeně přiznává, že ve svých jednačtyřiceti letech likviduje vrásky injekcemi botulotoxinu, invazivním zásahům se ale prozatím vyhýbá. Zároveň ale nevylučuje možnost, že jednou půjde pod kudlu. „Snažím se bříško vysportovat. Jdu poctivou cestou a jsem k sobě přísná. Když to nepůjde, tak klidně vyhledám pomoc lékaře," říká.

Krainová se už na své domovské klinice informovala o možnosti zpevnění břišních svalů po porodu chirurgickou metodou, operace ale zatím není na pořadu dne. „Makám na sobě. Za poslední čtyři roky mám za sebou dva porody a je mi jednačtyřicet let. Mám soudnost," uzavírá náš rozhovor o umělém zkrášlování Krainová.

Reklama

Další články

Načítám